Εικονίδιο του CapCut - Video Editor

CapCut - Video Editor

Eκδοση 11.8.0
4.5
Αξιολόγηση
9M
Λήψεις
Δωρεάν
Τιμή
2024-05-01
Ενημερώθηκε

Δωρεάν Λήψη

Προηγούμενες εκδόσεις

Κύρια Χαρακτηριστικά του CapCut - Video Editor

Περιγραφή App:

Το CapCut - Video Editor είναι ένας αποτελεσματικός επεξεργαστής βίντεο με εύχρηστες δυνατότητες για τον χρήστη να δημιουργεί, να κόβει και να μοιράζεται σύντομα βίντεο στους κύριους messenger και στα κοινωνικά δίκτυα από τη συσκευή Android.

Λειτουργίες:

Εκτός από διαισθητική, η εφαρμογή διαθέτει μεγάλη γκάμα ειδικών εφέ για περαιτέρω βελτίωση των βίντεο, όπως, για παράδειγμα, επιλογές προσαρμογής της φωτεινότητας, βελτίωσης του φινιρίσματος και προσθήκης μουσικών κομματιών και ηχητικών εφέ.

Δραστηριότητες:

Το εργαλείο είναι μια καλή επιλογή για όποιον θέλει να δημιουργήσει γρήγορα σύντομα βίντεο για το Instagram, το TikTok, το Facebook και το YouTube, μεταξύ άλλων κοινωνικών δικτύων. Ο χρήστης μπορεί να αποκόψει, να επικολλήσει, να αντιστρέψει, να επιβραδύνει την ταχύτητα.

Γλώσσες:

Πολυγλωσσική διεπαφή, με υποστήριξη για αγγλικά.

Μέγεθος:

231 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Προτάσεις:

Περιεχόμενο κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

Τιμή:

Μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή. Δωρεάν

Προϋποθέσεις εγκατάστασης:

Απαιτεί 231 MB ελάχιστου χώρου ελεύθερης μνήμης και Android 5.0 και πάνω.

Βαθμολογία:

Το κορυφαίο 5 Τα πιο δημοφιλή Apps στη Video Effects κατηγορία.

Ranking:

Το κορυφαίο 1 Εφαρμογές με τις περισσότερες λήψεις στη Video Effects κατηγορία.

Επιλογές λήψης:

Συχνές ερωτήσεις CapCut - Video Editor

Πώς να παίξετε την εφαρμογή CapCut;

Για να περιστρέψετε ένα βίντεο στο CapCut, επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να επεξεργαστείτε και, στη συνέχεια , επιλέξτε το εργαλείο Περιστροφή από το μενού επεξεργασίας. Πατήστε το εικονίδιο κυκλικού βέλους για πρόσβαση στο εργαλείο και επιλέξτε την κατεύθυνση που θέλετε να περιστρέψετε το βίντεο. Πατήστε το κουμπί Αποθήκευση για να εφαρμόσετε τις αλλαγές.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή CapCut στο TikTok;

Για να χρησιμοποιήσετε το CapCut στο TikTok, επιλέξτε ένα βίντεο στο CapCut και χρησιμοποιήστε τα εργαλεία επεξεργασίας για να επεξεργαστείτε το βίντεο. Εξάγετε το βίντεο πατώντας το κουμπί Εξαγωγή. Ανοίξτε το TikTok και δημιουργήστε ένα νέο βίντεο πατώντας το εικονίδιο + . Επιλέξτε το βίντεο και προσθέστε τυχόν πρόσθετα εφέ ή λεζάντες. Δημοσιεύστε το βίντεο πατώντας το Δημοσίευση.

Είναι το CapCut μια ασφαλής εφαρμογή για χρήση;

Το CapCut θεωρείται μια ασφαλής εφαρμογή για χρήση . Αναπτύχθηκε από την ByteDance, την ίδια εταιρεία πίσω από δημοφιλείς εφαρμογές όπως το TikTok και το Vigo Video . Η εφαρμογή έχει ληφθεί εκατομμύρια φορές και έχει γενικά θετικές κριτικές στο App Store και στο Google Play Store .

Είναι το CapCut μια καλή εφαρμογή επεξεργασίας;

Ναι , το CapCut είναι μια εξαιρετική εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο με πολλά εργαλεία για την επεξεργασία βίντεο. Μπορείτε να περικόψετε, να προσθέσετε μουσική και φίλτρα και να προσαρμόσετε την ταχύτητα και τον ήχο του βίντεο . Το CapCut προσφέρει επίσης διαφορετικά εφέ βίντεο, όπως μεταβάσεις, κινούμενα σχέδια και επικαλύψεις κειμένου.

Είναι το CapCut δωρεάν;

Ναι , το CapCut είναι μια δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που μπορεί να ληφθεί και να χρησιμοποιηθεί δωρεάν σε συσκευές Android και iOS. Ωστόσο, ορισμένες προηγμένες λειτουργίες και εφέ απαιτούν πληρωμή . Επιπλέον, ενδέχεται να εμφανίζονται διαφημίσεις στην εφαρμογή.

Περιγραφή του προγραμματιστή

CapCut - Video Editor

Δωρεάν Λήψη

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει CapCut - Video Editor;

4 Ψήφοι / 4 Likes

ΘΕΤΙΚΑ για CapCut - Video Editor

Λειτουργεί εκτός σύνδεσης.
Αποτελέσματα υψηλής ποιότητας.
Προσφέρει διάφορες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής.
Φιλική προς το χρήστη διεπαφή.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ για CapCut - Video Editor

Καταναλώνει σημαντικούς πόρους Android.

Χρήσιμα κόλπα CapCut - Video Editor

Χάσατε ανάμεσα σε τόσες πολλές δυνατότητες και ειδικά εφέ που προσφέρει το CapCut; Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό για να κατακτήσετε το εργαλείο τώρα!
Μην ξεχάσετε να ελέγχετε τι νέο υπάρχει στο CapCut κάθε εβδομάδα, καθώς το εργαλείο ενημερώνεται με νέα φίλτρα και ειδικά εφέ για να συμβαδίζει με τις νέες τάσεις.
Εάν χρησιμοποιείτε το Chroma, το CapCut σάς δίνει την επιλογή να αλλάξετε το φόντο για να εξασφαλίσετε ένα ακόμα πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Τελευταία Νέα Android
Δείτε περισσότερα

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Επεξεργασίας Βίντεο για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Σας αρέσει να δημιουργείτε βίντεο; Αναζητάτε ένα εργαλείο επεξεργασίας για να δημιουργήσετε επαγγελματικό
Διαβάστε περισσότερα

Συνδεθείτε με τους χρήστες που έχουν κατεβάσει CapCut - Video Editor