Εικονίδιο του Word Weekend - Connect Letters Game

Word Weekend - Connect Letters Game

ΔωρεάνEκδοση 1.1.5
4.5(1)2024-04-24
Αξιοπιστο Παιχνιδι

Εικόνες και βίντεο

video
Word Weekend - Connect Letters Game στιγμιότυπο apk Word Weekend - Connect Letters Game στιγμιότυπο apk 1Word Weekend - Connect Letters Game στιγμιότυπο apk 2Word Weekend - Connect Letters Game στιγμιότυπο apk 3Word Weekend - Connect Letters Game στιγμιότυπο apk 4Word Weekend - Connect Letters Game στιγμιότυπο apk 5Word Weekend - Connect Letters Game στιγμιότυπο apk 6Word Weekend - Connect Letters Game στιγμιότυπο apk 7Word Weekend - Connect Letters Game στιγμιότυπο apk 8

Κύρια χαρακτηριστικά του Word Weekend - Connect Letters Game

Σκόπος του Παιχνιδιού:

Το Word Weekend είναι ένα διασκεδαστικό παζλ λέξεων που θα αποσπάσει την προσοχή του παίκτη σε ουρές, αίθουσες αναμονής και μακρινά ταξίδια. Το επίπεδο δυσκολίας είναι προοδευτικό, υπόσχεται να αυξάνεις το λεξιλόγιό σου ακόμα περισσότερο με κάθε παιχνίδι.

Πώς να παίξεις:

Παρατηρήστε τα γράμματα και στη συνέχεια σχηματίστε τις λέξεις, αποφεύγοντας τα ορθογραφικά λάθη για να μην χάσετε βαθμούς. Είναι δυνατό να παίξετε σε άλλες γλώσσες, κάτι που είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αυξήσετε το λεξιλόγιό σας.

Γραφικά:

Το φόντο έχει θέμα την παραλία και τη θάλασσα, συνολικά, τα γραφικά είναι πολύχρωμα και κατάλληλα για το σκοπό του παιχνιδιού.

Ηχος:

Μετά από λίγο, το soundtrack και τα ηχητικά εφέ μπορεί να επαναληφθούν. Σε αυτήν την περίπτωση, απλώς απενεργοποιήστε τα στο μενού ρυθμίσεων.

Το παιχνίδι:

Με προοδευτικό επίπεδο δυσκολίας, αξίζει να συγκεντρώσετε νομίσματα για να μπορέσετε να ζητήσετε συμβουλές στα πιο σύνθετα στάδια και να συνεχίσετε να προχωράτε στο παιχνίδι.

Χειρισμός:

Αγγίξτε την οθόνη για να επιλέξετε γράμματα με τη σωστή σειρά για να σχηματίσετε λέξεις, οι οποίες μπορούν να ευθυγραμμιστούν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση στη διεπαφή του παιχνιδιού.

Γλώσσες:

Πολυγλωσσική διεπαφή, με επιλογή για αγγλικά.

Μέγεθος:

46 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

Περιγραφή του προγραμματιστή

Σας αρέσει Word Weekend - Connect Letters Game;

0 Ψήφοι / 0 Likes

Θετικά

Το επίπεδο δυσκολίας είναι προοδευτικό.
Σας επιτρέπει να ζητάτε συμβουλές σε πιο προχωρημένα επίπεδα.
Έχει όμορφα γραφικά.
Έχει έναν οδηγό.

Αρνητικά

Τα πιο ενδιαφέροντα power-ups είναι διαθέσιμα επί πληρωμή.
Εμφανίζει πολλές διαφημίσεις.

Χρήσιμα κόλπα

Μην χρησιμοποιείτε τα νομίσματα για τίποτα, κρατώντας τα για να ζητήσετε συμβουλές για τα πιο δύσκολα επίπεδα.
Αν δεν έχετε αρκετά νομίσματα, αξίζει να χάσετε μερικά δευτερόλεπτα για να παρακολουθήσετε τις διαφημίσεις με αντάλλαγμα τα μπόνους.
Δείτε πώς να παίξετε το Word Weekend παρακολουθώντας αυτό το σύντομο βίντεο.
Πιστεύετε ότι έχετε πλούσιο λεξιλόγιο; Δοκιμάστε το τώρα αποκτώντας πρόσβαση στα παζλ λέξεων από αυτήν τη συλλογή AndroidLista.