Εικονίδιο του Elari SafeFamily

Elari SafeFamily

ΔωρεάνEκδοση 3.4.1
3.4(1)2024-04-10
Αξιοπιστη Εφαρμογη
Προηγούμενες εκδόσεις

Στιγμιότυπα

Elari SafeFamily στιγμιότυπο apk Elari SafeFamily στιγμιότυπο apk 1Elari SafeFamily στιγμιότυπο apk 2Elari SafeFamily στιγμιότυπο apk 3Elari SafeFamily στιγμιότυπο apk 4Elari SafeFamily στιγμιότυπο apk 5Elari SafeFamily στιγμιότυπο apk 6

Κύρια χαρακτηριστικά του Elari SafeFamily

Περιγραφή App:

Ανησυχείτε για την ασφάλεια του παιδιού σας; Βρείτε παρακάτω το παιδικό ρολόι ELARI και συγχρονίστε το με το smartphone σας για να ενημερώνεστε για όλες τις κινήσεις του στην πόλη. Ακόμη, θα μαθαίνετε όλα όσα συμβαίνουν γύρω του κάθε στιγμή, αποκτώντας πρόσβαση στο μικρόφωνο του ρολογιού.

Λειτουργίες:

Μπορείτε να ρυθμίσετε μια λίστα επαφών, να παρακολουθείτε την τοποθεσία του παιδιού σας, να ορίσετε τη συχνότητα της τοποθεσίας του, να ρυθμίσετε ειδοποιήσεις και να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία παρακολούθησης ήχου του περιβάλλοντος γύρω από το ρολόι, αλλά και να λαμβάνετε σήματα SOS.

Δραστηριότητες:

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε γεωγραφικούς περιορισμούς για το παιδί σας, να παρακολουθείτε την τοποθεσία του σε πραγματικό χρόνο, να ελέγχετε ένα λεπτομερές ιστορικό κινήσεων και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης με την τοποθεσία του και ηχογραφήσεις από το μικρόφωνο.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, θα πρέπει κάνετε εγγραφή και συγχρονισμό με το smartwatch σας ακολουθώντας τα βήματα σε αυτόν τον αναλυτικό οδηγό.

Χειρισμός:

Η εφαρμογή θα σας ενθουσιάσει με το απλό και οπτικά όμορφο περιβάλλον, όπου όλες οι ενέργειες και ρυθμίσεις εκτελούνται με εντολές αφής.

Γλώσσες:

Αγγλικά.

Συστάσεις:

Ένα ιδανικό εργαλείο για γονείς που νοιάζονται για την ασφάλεια του παιδιού τους και θέλουν να μπορούν να το εντοπίζουν άμεσα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Μέγεθος:

83 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

Περιγραφή του προγραμματιστή

Elari SafeFamily

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει Elari SafeFamily;

0 Ψήφοι / 0 Likes

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Θετικά

Όμορφο και εύκολο στη χρήση περιβάλλον.
Αξιόπιστη σύνδεση με το παιδί σας.
Παρακολούθηση της τοποθεσίας του παιδιού σας.
Ανταλλαγή φωνητικών μηνυμάτων.

Αρνητικά

Πιθανές δυσκολίες με τις ρυθμίσεις.
Μερικές φορές μπορεί να κολλήσει.

Χρήσιμα κόλπα

Έχετε απορίες σχετικά με τη λειτουργία της εφαρμογής και του ρολογιού; Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο προς την επίσημη ιστοσελίδα της εφαρμογής, όπου θα βρείτε λύσεις για τα πιο συνηθισμένα προβλήματα.