Εικονίδιο του iGP Manager

iGP Manager

ΔωρεάνEκδοση 4.102
4.4(5)2024-04-01
Αξιοπιστο Παιχνιδι
Προηγούμενες εκδόσεις

Εικόνες και βίντεο

video
iGP Manager στιγμιότυπο apk iGP Manager στιγμιότυπο apk 1iGP Manager στιγμιότυπο apk 2iGP Manager στιγμιότυπο apk 3iGP Manager στιγμιότυπο apk 4iGP Manager στιγμιότυπο apk 5iGP Manager στιγμιότυπο apk 6iGP Manager στιγμιότυπο apk 7iGP Manager στιγμιότυπο apk 8iGP Manager στιγμιότυπο apk 9iGP Manager στιγμιότυπο apk 10iGP Manager στιγμιότυπο apk 11iGP Manager στιγμιότυπο apk 12iGP Manager στιγμιότυπο apk 13iGP Manager στιγμιότυπο apk 14

Κύρια χαρακτηριστικά του iGP Manager

Σκόπος του Παιχνιδιού:

Το iGP Manager είναι ένας προσομοιωτής αγώνων Formula 1 στον οποίο ο παίκτης πρέπει να διαχειρίζεται τις λειτουργίες Pit Stop για να διασφαλίσει ότι η ομάδα κερδίζει τον αγώνα, ανεξάρτητα από την πίστα, τις καιρικές συνθήκες κ.λπ.

Πώς να παίξεις:

Επιλέξτε το λογότυπο και το χρώμα της ομάδας σας και μετά επιλέξτε το πρωτάθλημα και την πίστα. Για να εξασφαλιστεί η νίκη στον αγώνα θα χρειαστεί να κυριαρχήσετε τη μηχανική του οχήματος, όπως αλλαγή ελαστικών, ρύθμιση ανάρτησης, μεταξύ άλλων απαραίτητων επεμβάσεων.

Επιλογές Παιχνιδιού:

Το παιχνίδι προσομοιώνει τέλεια έναν αγώνα Formula 1, με ρεαλιστικά εμπόδια και καιρικές συνθήκες. Στη λειτουργία πολλών παικτών, μπορείτε να παίξετε με έως και 32 προγράμματα οδήγησης online.

Γραφικά:

Τα κυκλώματα έχουν πολύ ρεαλιστική εμφάνιση και οι πληροφορίες του οχήματος μπορούν να ελεγχθούν σε πολύ λεπτομερείς δισδιάστατους πίνακες.

Το παιχνίδι:

Οι ρεαλιστικές προκλήσεις κάνουν το gameplay πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό.

Χειρισμός:

Η συσκευή αναπαραγωγής χρειάζεται μόνο να αγγίξει την οθόνη και τα κουμπιά αφής για να αξιολογήσει και να αλλάξει τον απαραίτητο εξοπλισμό στο όχημα.

Γλώσσες:

Πολυγλωσσική διεπαφή, με επιλογή για πορτογαλικά.

Μέγεθος:

80 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

Περιγραφή του προγραμματιστή

iGP Manager

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σας αρέσει iGP Manager;

0 Ψήφοι / 0 Likes

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει: