Εικονίδιο του Resort Tycoon

Resort Tycoon

ΔωρεάνEκδοση 11.3
4.3(18)2024-01-12
Αξιοπιστο Παιχνιδι
Προηγούμενες εκδόσεις

Εικόνες και βίντεο

video
Resort Tycoon στιγμιότυπο apk Resort Tycoon στιγμιότυπο apk 1Resort Tycoon στιγμιότυπο apk 2Resort Tycoon στιγμιότυπο apk 3Resort Tycoon στιγμιότυπο apk 4Resort Tycoon στιγμιότυπο apk 5Resort Tycoon στιγμιότυπο apk 6Resort Tycoon στιγμιότυπο apk 7Resort Tycoon στιγμιότυπο apk 8Resort Tycoon στιγμιότυπο apk 9Resort Tycoon στιγμιότυπο apk 10Resort Tycoon στιγμιότυπο apk 11Resort Tycoon στιγμιότυπο apk 12Resort Tycoon στιγμιότυπο apk 13Resort Tycoon στιγμιότυπο apk 14Resort Tycoon στιγμιότυπο apk 15Resort Tycoon στιγμιότυπο apk 16Resort Tycoon στιγμιότυπο apk 17

Κύρια χαρακτηριστικά του Resort Tycoon

Σκόπος του Παιχνιδιού:

Για να διαχειριστείτε με επιτυχία αυτό το εικονικό θέρετρο είναι απαραίτητο να οργανωθείτε γρήγορα.

Πώς να παίξεις:

Είναι ένα κλασικό παιχνίδι διαχείρισης χρόνου στο οποίο ο χρήστης πρέπει να εκπληρώσει διαφορετικές αποστολές: να φροντίσει τους επισκέπτες, να σερβίρει ποτά, να πουλήσει περιοδικά, να ανοίξει νέα εστιατόρια και εγκαταστάσεις για να επεκτείνει την επιχείρηση του.

Γραφικά:

Το παιχνίδι διαθέτει σκηνικά που αναδεικνύουν διαφορετικά περιβάλλοντα ενός ξενοδοχείου και της περιοχής έξω από το θέρετρο, το οποίο εμφανίζεται στο χάρτη. Τα γραφικά έχουν φωτεινά χρώματα και είναι λεπτομερή, γεγονός που καθιστά το παιχνίδι οπτικά ελκυστικό.

Χειρισμός:

Οι έλεγχοι του παιχνιδιού είναι απλοί και πρέπει απλά να χτυπήσετε ή να σύρετε το δάχτυλό σας πάνω στην οθόνη για να επιλέξετε τα στοιχεία ή να αλληλεπιδράσετε με τους επισκέπτες.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ρωσικά και Ταϊλανδέζικα.

Χρήσιμα Κόλπα:

Αν θέλετε να μαζέψετε επιπλέον πόντους, επιταχύνετε το σερβίρισμα για να κάνετε τους επισκέπτες να σας δώσουν φιλοδώρημα.

Πλατφόρμα:

Google Play.

Μέγεθος:

19 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

Περιγραφή του προγραμματιστή

Resort Tycoon

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σας αρέσει Resort Tycoon;

0 Ψήφοι / 0 Likes

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Θετικά

Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.
Απλοί και ακριβείς χειρισμοί.
Το παιχνίδι κυλά αβίαστα.
Καλά ηχητικά εφέ.

Αρνητικά

Καταναλώνει την μπαταρία σας πολύ γρήγορα.