Εικονίδιο του Safari Browser apk

Safari Browser

ΔωρεάνEκδοση 1.81
3.6(3)2023-11-20
Αξιοπιστη Εφαρμογη

Κύρια χαρακτηριστικά του Safari Browser

Περιγραφή App:

Με την εγκατάσταση του προγράμματος περιήγησης Safari, οι χρήστες των Android smartphone και tablet μπορούν να απολαύσουν το δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης της Apple για να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο με ασφάλεια όπου κι αν βρίσκονται!

Λειτουργίες:

Μεταξύ των δυνατοτήτων, το πρόγραμμα περιήγησης Safari σάς επιτρέπει να περιηγείστε στο Διαδίκτυο σε ένα μινιμαλιστικό περιβάλλον, να αποκλείετε τα αναδυόμενα παράθυρα, να συμπληρώνετε αυτόματα φόρμες, να κάνετε ανώνυμη περιήγηση, χρήση του ενσωματωμένου RSS και άλλα.

Δραστηριότητες:

Το πρόγραμμα περιήγησης, το οποίο καταναλώνει λίγους πόρους, είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να έχουν γρήγορη πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω Android.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Δεν απαιτείται εγγραφή, απλώς εγκαταστήστε και ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας για πρόσβαση στο Διαδίκτυο και προσαρμόστε ρυθμίσεις όπως τον αποκλεισμό διαφημίσεων, τη ροή RSS, την ιδιωτική λειτουργία, μεταξύ άλλων επιλογών.

Χειρισμός:

Η μινιμαλιστική εμφάνιση είναι ένα από τα δυνατά σημεία του προγράμματος περιήγησης Safari, που υπόσχεται να ευχαριστήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Γλώσσες:

Πολυγλωσσικό περιβάλλον, με υποστήριξη στα ελληνικά.

Συστάσεις:

Είναι μια εφαρμογή χωρίς περιορισμούς χρήσης.

Μέγεθος:

2,9M

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

APK

Safari Browser

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει Safari Browser;

2 Ψήφοι / 0 Likes

Θετικά

Οι ιστοσελίδες φορτώνουν γρήγορα.
Καταναλώνει λίγο χώρο στη μνήμη των Android.

Αρνητικά

Μπορεί να μη λειτουργεί καλά σε κάποιες συσκευές.