Εικονίδιο του SumUp - Accept card payments

SumUp - Accept card payments

ΔωρεάνEκδοση 2.60.7
3.4(22)2024-07-17
Αξιοπιστη Εφαρμογη

Στιγμιότυπα

SumUp - Accept card payments στιγμιότυπο apk SumUp - Accept card payments στιγμιότυπο apk 1SumUp - Accept card payments στιγμιότυπο apk 2SumUp - Accept card payments στιγμιότυπο apk 3SumUp - Accept card payments στιγμιότυπο apk 4SumUp - Accept card payments στιγμιότυπο apk 5

Κύρια χαρακτηριστικά του SumUp - Accept card payments

Περιγραφή App:

Το SumUp λειτουργεί ως ένα μηχάνημα καρτών που είναι ικανό να λάβει πληρωμές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες από διάφορες μάρκες, όπως Visa, Mastercard, Hiper, HiperCard και American Express, από την κινητή συσκευή.

Λειτουργίες:

Η εφαρμογή δέχεται τις κύριες πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες από τις πιο διάσημες μάρκες στην αγορά (Visa, Mastercard, Hiper, HiperCard, American express, Elo κλπ) και σας επιτρέπει να διαιρέσετε τις πωλήσεις έως και 12 φορές, να δείτε το ιστορικό των πωλήσεων, να εκδώσετε αποδείξεις κ.ά.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Η υπηρεσία είναι δωρεάν. Πρέπει να εγγραφείτε, να επιλέξετε ένα μηχάνημα καρτών της SumUp και να συνδέσετε το επιλεγμένο μηχάνημα με την εφαρμογή. Απλά ανοίξτε την εφαρμογή, πατήστε Έναρξη και ακολουθήστε τις οδηγίες. Θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένο το Bluetooth και το GPS του Android.

Γλώσσες:

Το περιβάλλον και οι οδηγίες είναι διαθέσιμες στα αγγλικά.

Συστάσεις:

Είναι ένα εργαλείο κατάλληλο για ανθρώπους που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την Android συσκευή τους ως μηχάνημα για τη λήψη πληρωμών μέσω κάρτας.

Μέγεθος:

170 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

Περιγραφή του προγραμματιστή

SumUp - Accept card payments

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει SumUp - Accept card payments;

1 Ψήφος / 1 Like

Θετικά

Υποστηρίζει τις κύριες μάρκες καρτών στην αγορά.
Γρήγορη εγκατάσταση.
Μπορείτε να εκδώσετε αποδείξεις.

Αρνητικά

Ορισμένες λειτουργίες εντός της εφαρμογής ενδέχεται να κολλήσουν λόγω αστάθειας στη σύνδεση.