Εικονίδιο του Chain Cube

Chain Cube

ΔωρεάνEκδοση 1.78.42
4.8(1)2024-09-11
Αξιοπιστο Παιχνιδι
Προηγούμενες εκδόσεις

Εικόνες και βίντεο

video
Chain Cube στιγμιότυπο apk Chain Cube στιγμιότυπο apk 1Chain Cube στιγμιότυπο apk 2Chain Cube στιγμιότυπο apk 3Chain Cube στιγμιότυπο apk 4Chain Cube στιγμιότυπο apk 5Chain Cube στιγμιότυπο apk 6Chain Cube στιγμιότυπο apk 7Chain Cube στιγμιότυπο apk 8Chain Cube στιγμιότυπο apk 9Chain Cube στιγμιότυπο apk 10Chain Cube στιγμιότυπο apk 11Chain Cube στιγμιότυπο apk 12Chain Cube στιγμιότυπο apk 13Chain Cube στιγμιότυπο apk 14Chain Cube στιγμιότυπο apk 15Chain Cube στιγμιότυπο apk 16Chain Cube στιγμιότυπο apk 17Chain Cube στιγμιότυπο apk 18Chain Cube στιγμιότυπο apk 19Chain Cube στιγμιότυπο apk 20

Κύρια χαρακτηριστικά του Chain Cube

Σκόπος του Παιχνιδιού:

Το Chain Cube είναι μια διασκεδαστική έκδοση του παιχνιδιού 2048, στο οποίο ο παίκτης πρέπει απλά να ρίξει ένα ζάρι σε 3D προκειμένου να χτυπήσει κύβους με ίδιους αριθμούς για να τους πολλαπλασιάσει μέχρι να φτάσει στο 2048.

Πώς να παίξεις:

Ρίξτε το ζάρι στα τετράγωνα με το ίδιο χρώμα και αριθμό για να τα πολλαπλασιάσετε μέχρι να φτάσετε στο 2048. Το ζάρι αλλάζει χρώμα και αριθμό καθώς προχωράτε στο παιχνίδι, οπότε είναι σημαντικό να γνωρίζετε πότε πρέπει να το ρίξετε για να χτυπήσετε μόνο τους ίδιους κύβους.

Γραφικά:

Η 3D εμφάνιση του παιχνιδιού είναι απλή, πολύχρωμη και καλά σχεδιασμένη: ένας πίνακας γεμάτος τετράγωνα με διαφορετικά χρώματα και αριθμούς που πρέπει να χτυπηθούν με ένα ζάρι.

Χειρισμός:

Για να ρίξει το ζάρι, ο παίκτης πρέπει απλά να φροντίσει το στόχο, και στη συνέχεια, να σύρει το δάχτυλό του στο περιβάλλον προς την κατεύθυνση του κύβου που θέλει να χτυπήσει.

Γλώσσες:

Το περιβάλλον είναι διαθέσιμο στα αγγλικά.

Μέγεθος:

125 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

Περιγραφή του προγραμματιστή

Chain Cube

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σας αρέσει Chain Cube;

0 Ψήφοι / 0 Likes

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Θετικά

Εθιστικό παιχνίδι.  
Ακριβείς έλεγχοι αφής.
Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

Αρνητικά

Εμφανίζει συχνά διαφημίσεις.