Εικονίδιο του Bloody Bastards

Bloody Bastards

ΔωρεάνEκδοση 4.1.3
4.6(1)2024-08-14
Αξιοπιστο Παιχνιδι
Προηγούμενες εκδόσεις

Εικόνες και βίντεο

video
Bloody Bastards στιγμιότυπο apk Bloody Bastards στιγμιότυπο apk 1Bloody Bastards στιγμιότυπο apk 2Bloody Bastards στιγμιότυπο apk 3Bloody Bastards στιγμιότυπο apk 4Bloody Bastards στιγμιότυπο apk 5Bloody Bastards στιγμιότυπο apk 6Bloody Bastards στιγμιότυπο apk 7Bloody Bastards στιγμιότυπο apk 8Bloody Bastards στιγμιότυπο apk 9Bloody Bastards στιγμιότυπο apk 10Bloody Bastards στιγμιότυπο apk 11Bloody Bastards στιγμιότυπο apk 12Bloody Bastards στιγμιότυπο apk 13Bloody Bastards στιγμιότυπο apk 14Bloody Bastards στιγμιότυπο apk 15Bloody Bastards στιγμιότυπο apk 16Bloody Bastards στιγμιότυπο apk 17

Κύρια χαρακτηριστικά του Bloody Bastards

Σκόπος του Παιχνιδιού:

Το Bloody Bastards είναι ένα παιχνίδι δράσης 2D, που διαδραματίζεται στον Μεσαίωνα, στο οποίο ο παίκτης θα πρέπει να αντιμετωπίσει αντιπάλους σε αιματηρές μάχες. Θα πρέπει να κάνετε τα πάντα για να νικήσετε τον εχθρό σας, συμπεριλαμβανομένης της επένδυσης σε ένα ισχυρό οπλοστάσιο!

Πώς να παίξεις:

Στο παιχνίδι, το οποίο διαδραματίζεται στη Μεσαιωνική Ευρώπη, ο παίκτης πρέπει να νικήσει τους αντιπάλους σε γρήγορες μάχες που επιτρέπουν τη χρήση σπαθιών, μαχαιριών, τσεκουριών και σφυριών και άλλων. Τα όπλα, καθώς και τα αντικείμενα προσαρμογής πορούν να ξεκλειδωθούν με τους πόντους σας.

Επιλογές Παιχνιδιού:

Είναι δυνατό να παίξετε σε λειτουργίες single και multiplayer.

Γραφικά:

Παρά την ερασιτεχνική του εμφάνιση, με 2D γραφικά σε στυλ pixel-art και λίγες λεπτομέρειες και χρώματα, ο παίκτης δε θα απογοητευτεί με το παιχνίδι που διαδραματίζεται σε διάφορες περιοχές της Μεσαιωνικής Ευρώπης.

Χειρισμός:

Για να ελέγξει τον μαχητή, ο οποίος κινείται σαν ragdoll, ο παίκτης χρειάζεται απλώς να αγγίξει τη δεξιά και αριστερή γωνία της οθόνης.

Γλώσσες:

Αγγλικά.

Μέγεθος:

103 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

Περιγραφή του προγραμματιστή

Bloody Bastards

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σας αρέσει Bloody Bastards;

0 Ψήφοι / 0 Likes

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Θετικά

Έχει πολλά επίπεδα, με προοδευτική δυσκολία.
Γρήγοροι και συναρπαστικοί αγώνες.
Σας επιτρέπει να παίξετε σε λειτουργία πολλών παικτών.

Αρνητικά

Χρειάζεται λίγος χρόνος για να φορτώσει.