Εικονίδιο του Aldiko Classic apk

Aldiko Classic

ΔωρεάνEκδοση 3.1.3
4.0(4)2024-05-08
Αξιοπιστη Εφαρμογη

Στιγμιότυπα

Aldiko Classic εικόνα Aldiko Classic εικόνα 1Aldiko Classic εικόνα 2Aldiko Classic εικόνα 3Aldiko Classic εικόνα 4Aldiko Classic εικόνα 5Aldiko Classic εικόνα 6Aldiko Classic εικόνα 7Aldiko Classic εικόνα 8Aldiko Classic εικόνα 9Aldiko Classic εικόνα 10Aldiko Classic εικόνα 11Aldiko Classic εικόνα 12Aldiko Classic εικόνα 13Aldiko Classic εικόνα 14Aldiko Classic εικόνα 15

Κύρια χαρακτηριστικά του Aldiko Classic

Περιγραφή App:

Το Aldiko Classic είναι ένα πολύ ελαφρύ πρόγραμμα ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων, ιδανικό για όσους θέλουν να έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη οργανωμένη ανά θέματα, δημοτικότητα και ημερομηνία κυκλοφορίας χωρίς ωστόσο να καταναλώνουν τη μνήμη στο Android τους.

Λειτουργίες:

Το APK υποστηρίζει βιβλία σε μορφές ePUB και PDF, ηχητικά βιβλία και ACS. σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το περιβάλλον, να αλλάξετε το μέγεθος της γραμματοσειράς, το διάστιχο, να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα κ.λπ.

Δραστηριότητες:

Η εικονική βιβλιοθήκη παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε bestseller και κλασικά βιβλία. Για να μπορείτε να διαβάζετε τα βιβλία χωρίς να βλέπετε διαφημίσεις θα πρέπει να αγοράσετε την έκδοση Premium.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Πρώτο βήμα σας είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Aldiko και, στη συνέχεια, απλώς να συνδεθείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε βιβλία, να προσθέσετε αρχεία από το πρόγραμμα περιήγησης, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων.

Γλώσσες:

Αγγλικά.

Συστάσεις:

Είναι ένα APK χωρίς περιορισμούς χρήσης.

Μέγεθος:

16M

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

APK

Συχνές ερωτήσεις

Έχει το Aldiko Classic μια λειτουργία λεξικού;

Ναι, η εφαρμογή Aldiko Classic έχει μια ενσωματωμένη λειτουργία λεξικού. Μπορείτε να επισημάνετε τη λέξη που θέλετε στο κείμενο και η εφαρμογή θα σας δώσει τον ορισμό της.

Ποιες μορφές ηλεκτρονικών βιβλίων υποστηρίζει το Aldiko Classic;

Η εφαρμογή Aldiko Classic υποστηρίζει μορφές EPUB και PDF . Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να διαβάσετε ηλεκτρονικά βιβλία σε άλλες μορφές με τα κατάλληλα πρόσθετα στοιχεία.

Έχει η εφαρμογή Aldiko Classic μια νυχτερινή λειτουργία;

Ναι, η εφαρμογή Aldiko Classic διαθέτει μια νυχτερινή λειτουργία που αλλάζει το φόντο σε μαύρο και το κείμενο σε λευκό για ευκολότερη ανάγνωση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Πώς μπορώ να προσθέσω ηλεκτρονικά βιβλία στην εφαρμογή Aldiko Classic;

Μπορείτε να προσθέσετε ηλεκτρονικά βιβλία στην εφαρμογή Aldiko Classic εισάγοντάς τα από τη μνήμη της συσκευής σας ή συνδέοντας τη συσκευή σας στον υπολογιστή σας και μεταφέροντας τα ηλεκτρονικά βιβλία στο φάκελο Aldiko.

Μπορώ να συγχρονίσω την προόδο της ανάγνωσης ενός βιβλίου στο Aldiko Classic σε πολλές συσκευές;

Η εφαρμογή Aldiko Classic δεν υποστηρίζει συγχρονισμό μεταξύ συσκευών. Ωστόσο, μπορείτε να αντιγράψετε τα αρχεία eBook σας και να εισάγετε τα δεδομένα τους από τη μια συσκευή στην άλλη για να συνεχίσετε την ανάγνωση.

Είναι η εφαρμογή Aldiko Classic δωρεάν;

Το Aldiko Classic προσφέρει μια δωρεάν και μία premium έκδοση. Η δωρεάν έκδοση περιέχει διαφημίσεις, ενώ η premium έκδοση προσφέρει πρόσθετες δυνατότητες, χωρίς διαφημίσεις.

Περιγραφή του προγραμματιστή

Aldiko Classic

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει Aldiko Classic;

0 Ψήφοι / 0 Likes

Θετικά

Καταλαμβάνει λίγο χώρο στη μνήμη των Android.
Συμβατό με όλα σχεδόν τα Android smartphone και tablet.
Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τον Aldiko λογαριασμό σε οποιαδήποτε συσκευή.

Αρνητικά

Δεν παρέχει τεχνική υποστήριξη.
Η δωρεάν έκδοση έχει πολλές διαφημίσεις.

Χρήσιμα κόλπα

Μην ξεχνάτε να ενεργοποιείτε τη νυχτερινή λειτουργία κάθε φορά που διαβάζετε ένα βιβλίο σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού για να προστατεύσετε τα μάτια σας.
Βελτιώστε τη συλλογή των ηλεκτρονικών σας βιβλίων σας κατεβάζοντας δωρεάν βιβλιοθήκες στο smartphone σας που μπορείτε να βρείτε στο AndroidLista.
Για να δείτε άλλους αναγνώστες βιβλίων για την κινητή συσκευή σας, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη συλλογή από το AndroidList για να βρείτε τον αγαπημένο σας!
Για να σημειώσετε τις σημαντικές ενότητες του βιβλίου, απλώς επισημάνετε τες με χρώματα.